ROAM
 
Bekijk de Roam "Ready To Go" movie:

Vers van de pers: de nieuwe Roam "Ready To Go" productcatalogus is er!
Stuur een email naar info@roam.nl om deze catalogus gratis aan te vragen.


Het ROAM Team. Staand v.l.n.r. Jeroen Boelen, Bart van Esch, Liezeth van Wordragen, Fabian Ermstrang, Clementine van Hemert, Thomas Wintjes, Johanna de Rouw. Zittend v.l.n.r. Johan de Rouw en Dirk van Son.

Network Business Events organiseert een jaarlijks terugkerend regionaal evenement waarbij de ‘Ondernemer/Onderneming van het jaar’ verkozen wordt. En het team van Roam is hiervoor genomineerd in de categorie MKB en Detailhandel. En daar zijn we natuurlijk supertrots op. De uitreiking is op 28 oktober a.s. Wilt u dit live meemaken, klik dan hier om kaarten te bestellen. Een unieke mogelijkheid voor uw bedrijf om te netwerken in een sfeervolle setting met culinaire versnaperingen.


NIEUW: Vernieuwde elektro-ondersteuning 36V.

Deze elektro-ondersteuning heeft een grotere actieradius en kan oplopen tot wel 70 km door de vernieuwde lichter geworden accu. Ook is er standaard een starthulpknop aanwezig. De mate van ondersteuning is in 6 standen instelbaar. Onder andere de E-Bike en de Handbike Elektro zijn voorzien van deze nieuwe elektro-ondersteuning.

Freedom Handbike

Connect Aanhanger

Nieuw bij Roam: De Rider met zitje

De Rider met zitje is het nieuwste lid van de Rider-familie. Dankzij ergonomische aanpassingen beschikt deze fiets over een zeer comfortabele zit- en trappositie. Het belangrijkste verschil met de gewone Rider is het zadel dat vervangen is door een zitje met rugsteun. Naar wens is het zitje uit te breiden met armsteunen en twee- of driepunts veiligheidsgordels.

Klik hier voor het complete overzicht van alle kenmerken en opties van de Rider met zitje.

Maikel Govaarts Nederlands Kampioen MTB 2011 Masters!
Roam feliciteert Maikel Govaarts met het behalen van de titel Nederlands Kampioen MTB 2011 Masters. Een geweldige prestatie!
Prototype Roam Racer Handbike met Shimano electronische schakeling
Roam ontwikkelt nieuwe Racer Handbike met elektronische schakeling. Hieronder ziet u de eerste foto's.
Klik op de foto's voor een uitvergroting.

ROAM wielerkleding

Roam presenteert met enige trots haar nieuwe wielerkledinglijn. Deze mooi vormgegeven kleding is van uitstekende kwaliteit. De gebruikte stof is perfect vochtafvoerend en ook nog eens zeer luchtig. Daarnaast is het materiaal licht en heeft een uitstekende pasvorm. Een perfecte mix van hoogwaardig materiaal en een "Roam-design". Neem contact met ons op hoe u in het bezit kunt komen van deze mooie wiekerkleding.

T-shirt
korte broek
body
handschoen
Roam T-shirt Roam korte broek Roam body Roam handschoen

Wist u dat . . .

ROAM pand

ROAM breidde in 2009 haar bedrijfsruimte aanzienlijk uit

Roam Special Cycles heeft haar bedrijfsruimte in 2009 flink uitgebreid. Het oppervlak werd meer dan verdubbeld. Het moderne pand is uiteraard rolstoelvriendelijk, heeft onder andere invalidentoiletten en een royale kantine/wachtruimte.

ISO 9001

ROAM ISO9001 gecertificeerd

Kwaliteit staat bij ROAM voorop! Zo zijn onder andere de juiste materiaal keuze en het afstellen op de specifieke klant eisen geïntegreerd in onze werkwijze. Hiervoor heeft Bureau Veritas Quality International in december 2002 ROAM het ISO 9001 certificaat uitgereikt.

Driewieler met blauw zwaailicht

ROAM heeft samen met het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg een ambulancefiets ontworpen. De fiets is voorzien van reanimatie-apparatuur en wordt ingezet in het ziekenhuis en op het terrein rondom. Klik hier voor het volledige krantenartikel uit het Brabants Dagblad van 10 januari 2005. En klik op de foto voor een uitvergroting.


Roam in beeld

Rechts: Powerpoint presentatie.
Klik op het rode driehoekje om door de presentatie heen te bladeren.

Onder: korte bedrijfsfilm.
Klik op het driehoekje om het filmpje te starten.

 


Routebeschrijving naar Roam